de leukste appartementen op Schiermonnikoog

Strandresort Schierduin

De nieuwe website van 

Strandresort Schierduin

Perfecte ligging

Appartementen op Schiermonnikoog, het eiland waar de bloem Koningskaars voorkomt. Boek je vakantiehuis en wandel door de natuur!

Corona beleid

Mocht je geboekte vakantie niet door kunnen gaan vanwege het corona virus? Dan krijg je een voucher die 2 jaar geldig is.

Happy Vakantiehuis

De nieuwe website is live, heb je vragen, neem contact met ons op. Wij wensen jullie veel plezier op Schier!

Een heerlijke vakantie op een unieke plek in Nederland. Een vakantie waarin u geniet van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe. Romantisch met z’n tweetjes, gezellig met de kinderen, samen met de hele familie of een groep vrienden. Dat kan bij Strandresort Schier!​​​​​​​
​​​​​​​

Strandresort Schierduin ligt op een unieke plek op Schiermonnikoog. Centraal, maar toch heerlijk rustig. Uw appartement staat aan de rand van de duinen, met de breedste stranden van Europa binnen handbereik. Wandel zo’n 400 meter door de prachtige duinen, en laat u verrassen door een adembenemend uitzicht over strand en zee! Of fiets een paar minuten, en ervaar de gezelligheid van het dorp waar alles te vinden is voor een fijn verblijf op het eiland: goede restaurants, zonnige terrassen, gezellige winkels, leuke galeries en nog veel meer…
​​​​​​​


Uw appartement is modern en voorzien van alle comfort: uitstekende bedden, een complete keuken, een ruime badkamer, een grote flatscreen tv, een prettige zithoek en een eigen terras. In het resort kunt u gratis gebruik maken van diverse wellness faciliteiten. ​​​​​​​Neem gerust een verfrissende ​​​​​​​
​​


duik in ons binnenzwembad. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Of maak uw wellness beleving compleet, en kies een 2-persoons binnensauna waar u nieuwe energie kunt opdoen. Echt bijzonder zijn onze 4-persoons buitensauna’s. Deze zijn tonvormig, werken op hout, en zorgen voor een authentieke spa ervaring. ​​​​​​​

.

Strandresort Schier is bijna jarig

Op 1 september 2021 bestaat Strandresort Schier 10 jaar en dat gaan we vieren met onze nieuwe verhuurpartner Happy-Vakantiehuis. Houd de website in de gaten voor alle nieuwtjes en acties. Iedereen die een verblijf boekt met aankomst in 2021 speelt automatisch mee!!

Boek nu je vakantie voor 2021!

Wat is er te doen op Schiermonnikoog:

Stranden

Schiermonnikoog staat bekend om de stranden, het eiland heeft namelijk de breedste stranden van Europa! Ruimte in overvloed voor alle eiland gasten.

Bunker Wasserman

De bunker vormde een kleine schakel in de Atlantikwall. Dit is de vestinglinie van Noorwegen tot de Spaanse grens tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Wadlopen

Loop in ongeveer 3 uur van Brakzand naar Schiermonnikoog onder begeleiding van de gidsen van Wadloopcentrum Pieterburen.

Natuur Monumenten

Schiermonnikoog is een dynamisch eiland waar de natuur haar eigen gang gaat. Vrijwel nergens anders zijn er op zo’n klein oppervlakte zoveel verschillende landschappen te vinden.

Zeehonden boottocht

Vlak voor laag water vertrekt deze zeehondentocht vanaf de veersteiger om tussen de zandbanken door te varen.  Een gids laat je op een zandbank zelf het wad ervaren.

Wandelen en fietsen

Ontdek Schiermonnikoog met  unieke fiets- en wandelroutes, die een ware eilandbeleving voor jong én oud zijn! De routes zijn af te halen bij de vvv.

H
​​​​​​​

A

Boek een appartement op Strandresort Schierduin